Selecteer een pagina

Onze Diensten

Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?
 

PrivacyWorx begeleidt zowel verwerkingsverantwoordelijken als verwerkers bij de implementatie van de privacywetgeving. Door middel van ons no-nonsense aanpak weet u in know-time wat u moet doen en op welke manier. We hebben ervaring in veel verschillende soorten branches, zoals in de logistiek, woningcorporaties, zorg en ICT. Welke diensten we aanbieden leest u hieronder. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om ons te contacteren.

 

 

 

l

Documentatie opstellen, reviewen & aanpassen

U kunt kiezen om alleen gebruik te maken van de standaard documentatieset (basis pakket). Deze set kunnen we voor u op maat maken (plus pakket). Het pluspakket kan worden uitgebreid met andere diensten. We kunnen ook de door u opgestelde documentatie reviewen en toetsen aan de AVG.

Ondersteuning bij implementatie

Documentatie is de eerste stap, implementatie de tweede. Wij kunnen u ondersteunen bij de implementatie van de AVG in de processen. Voor het implementeren van privacy by design & default en het uitvoeren van een Data Protection Impact Assessment (DPIA) bent u bij ons op het juiste adres.
Z

Nulmetingen & Audits

Wilt u weten waar uw organisatie staat ten opzichte van de AVG en waar de organisatie naar toe kan groeien? Wij kunnen de gehele organisatie toetsen aan de AVG. Ook kunnen wij uw leveranciers  – die verwerkers zijn – auditen op naleving van de verplichtingen uit de AVG en de verwerkersovereenkomst.

Workshops

Heeft u behoefte aan een privacyworkshop voor de gehele organisatie of een bepaalde afdeling? Wij verzorgen workshops waarbij we u bekend maken met de verplichtingen van de privacywetgeving en bewuster maken over de risico’s voor de organisatie.

Vrijblijvend informatie

ontvangen

PrivacyWorx

Info@privacyworx.nl
+31 (0)6-11446630